Szakképzés
Szakmai látogatáson a Tettye Forrásház Zrt-nél

2016. nov 14 Szakképzés

szakgimnázium végzősei (12. A) október 26-án tanulmányi kirándulás kertében ellátogattak a Tettye Forrásház Zrt-hez, a vállalat székhelyén a diákok szakmai előadást kaptak a szervezet működéséről ill. tematikus körbevezetésen vettek részt.

tovább olvasom

Színvonalas vizsgával zárult a logisztikai szakképzés

2016. jún 21 Szakképzés

Iskolánk idén utoljára adott otthont a logisztikai ügyintéző szakképzésnek, ill. a kétéves képzést megkoronázó szakvizsga megrendezésének.

tovább olvasom

Van még szabad hely a Babitsban!

2014. máj 21 Szakképzés

 
 Ha Te is szerettél volna iskolánkba járni, de helyhiány miatt ez nem sikerült számodra, most újabb lehetőség kínálkozik, hogy mégis Babitsos legyél!
Jelentkezz szakközepes osztályunkba!

tovább olvasom

Iskolánkba látogattak a BÉT előadói

2013. okt 14 Szakképzés

Budapest, Győr és Debrecen után 2013. október 9-én „Tőzsde. Mindenkinek" címmel Pécsre érkezett. A tőzsde munkatársai az idei tanévtől a ROADSHOW részeként , most már nemcsak az egyetemeken tartottak előadásokat, hanem minden városban egy-egy középiskolában is.

tovább olvasom

Tőzsdejáték középiskolásoknak

2013. okt 10 Szakképzés

Újraindul a „Tőzsdejáték középiskolásoknak” verseny! 
A Közép-európai Brókerképző Alapítvány– együttműködve az Erste Befektetési Zrt-vel - a 2013/2014-es tanévben ismét értékpapír-piaci témájú tanulmányi versenyt és tőzsdejátékot hirdet a középiskolai diákok számára.

tovább olvasom

Szakmai kirándulás

2013. máj 17 Szakképzés

Idén is sor került a tizenharmadik és tizennegyedikesek szakmai kirándulására. Március 21-én hajnalban kedvenc sofőrünkkel indultunk Győr felé.

tovább olvasom

Tanévindítási információk a szakmai osztályok részére

2012. aug 28 Szakképzés

Tájékoztatás a szakképzés keretében induló osztályok részére (13. évf. posta, log. üi. fsz, web-programozó, 14. évf. log. üi. fsz, web-programozó).

tovább olvasom

A 13-14. évfolyam logisztikai osztályok szakmai kirándulásáról

2012. ápr 19 Szakképzés

Idén is sor került a 13-14. évfolyamos logisztikai osztályok szakmai kirándulására.

A korai indulás kicsit lankasztotta a kedvünket, és volt, akinek túl korainak bizonyult a reggel hét óra, így lemaradt a party-busz indulásáról.

tovább olvasom

XVII. Logisztikai Konferencia és Fórum – Beszámoló

2012. márc 06 Szakképzés

A Magyar Logisztikai Egyesület idén tizenhetedik alkalommal rendezte meg éves szakmai konferenciáját február 23-24-én, Büdzsé 2012: Kihívások-megoldások címmel. A helyszín ezúttal a Danubius Hotel Gellért (1111, Budapest, Szent Gellért tér 1.) volt.

tovább olvasom

Logisztikai üzemlátogatás

2011. dec 06 Szakképzés


A 14.a logisztikai osztály üzemlátogatáson vett részt a LAFARGE CEMENT Magyarország Kft-nél Királyegyházán. A látogatás célja az volt, hogy a gyakorlatban megismerjük az elméletben már elsajátított logisztikai ismereteket.

tovább olvasom