Angyalbatyu

2017. dec. 21 Angol mk., Tarnai Gábor

A Pécsi Egyházmegyei Katolikus Karitász az Angyalbatyu akcióval készül kiemelten az ünnepre, amelyben rászoruló, 1-17 éves korú gyermekek részére gyűjtenek cipősdobozba összekészített ajándékokat. A Karitász munkatársai a csomagokat karácsony napján juttatják el a nélkülöző gyermekeknek.

 

Iskolánkból főleg a 9.B osztálytól és kisgyermekes kollégáktól érkezett felajánlás. A 9.F osztály csomagolta dobozokba, és a 12.B osztály segített eljuttatni a Karitászhoz.

 
A 9.F osztály csomagokat rak össze.

 

"Ebben az évben a 9.F osztályt érte a megtiszteltetés, hogy összerakhattuk és becsomagolhattuk az ajándékokat a rászorulóknak, és nem kis lelkesedéssel vetettük rá magunkat a feladatra. Halmoztuk a kész dobozokat, és jó néhányszor elhangzott a kérdés: „kinél van még plüss?”. A játékokat látva a mi gyermekkorunk is visszatért, ezért csak remélni tudjuk, hogy a gyerekek legalább háromszor ennyi örömüket fogják lelni az ajándékokban. Senki sem érdemel ilyen sanyarú sorsot, és bízunk benne, hogy a cipősdobozok édes ízt fognak vinni az életükbe!"

Sasvári Janka 9.F osztály

 
 
A 12.B osztály tanulói segítenek az ajándékok bepakolásában.

Megosztás, e-mailben küldés, nyomtatás


 


Új komment írása


* kommented nem kerül ki azonnal, ám azt rögtön továbbítjuk moderálásra, és ha nem sérti moderálási elveinket, a legrövidebb időn belül itt láthatod