Pályázat nyolcadikosoknak

2015. jan 31 Német mk.

Kedves nyolcadikosok!
Ha iskolánk emelt óraszámú németes osztályába szeretnétek jelentkezni, ajánljuk figyelmetekbe a következő pályázatot. A kiemelkedő eredményt elérő pályázók esetében a német szóbeli felvételi pontszáma beszámítjuk a pályázat eredményét.

tovább olvasom

Közösségi szolgálat - Tollaslabda bajnokság

2015. jan 31 Közösségi szolgálat

Február 12-15 között Pécsett rendezik a Multi Alarm Magyar Nemzetközi Ifjúsági (U19) Tollaslabda Bajnokságot. A verseny helyszíne a Zsolnay negyed mellett, a Basamalom úton található Multi Alarm Tollaslabda Csarnok.

tovább olvasom

Rezgőmozgás dinamikája

2015. jan 29 Kémia

A rezgőmozgás dinamikája - fizika feladatlap Bodó Jánosné tanárnő 10. A osztályos tanulói számára.

tovább olvasom

Martin Luther King Day

2015. jan 28 Angol mk.

Az Egyesült Államokban minden január harmadik hétfőjén emlékeznek meg a nagy emberjogi harcosról, Martin Luther King-ről. Az ünnep kapcsán látogatott iskolánkba Steve Lindsey, az Amerikai Nagykövetség diplomatája.

tovább olvasom

Közösségi szolgálatosok a médiában

2015. jan 28 Közösségi szolgálat

A Pécsi Életmód Egyesület köszöni a közreműködést, az Egészség, Kitartás és Sportpszichológia! rendezvénysorozat 3. állomásán a Véradás és Egészségnapon.

tovább olvasom

Rendkívüli szülői értekezlet

2015. jan 28 Iskolavezetés

Kedves Szülők!

A PTE Természettudományi, valamint Pollack Mihály Műszaki és Informatikai Kara rendhagyó, tájékoztató szülői értekezlet tart iskolánkban a 11. és 12. évfolyamos tanulók szüleinek a karok beiskolázásával, és a felvételikkel kapcsolatosan

tovább olvasom

IKSZ lehetőség - Csokoládé Karnevál

2015. jan 27 Közösségi szolgálat

Immár harmadszor idén is megrendezésre kerül a Pécsi Csokoládé Karnevál a Zsolnay Kulturális Negyedben, amely egyben remek közösségi szolgálatos lehetőséget a diákoknak! 

tovább olvasom

Továbbtanulás a PTE-n

2015. jan 25 Webadmin

Diákjaink figyelmébe ajánljuk iskolánk fenntartója, a Pécsi Tudományegyetem képzéseit - összefoglaljuk az egyes karok elérhetőségeit.

tovább olvasom

Hétfői csengetési rend

2015. jan 23 Webadmin

2015. január 26-án félévzáró nevelőtestületi értekezlet miatt rövidített órákat tartunk.

tovább olvasom

Yours Truly Nemzetközi futás

2015. jan 21 Közösségi szolgálat

Idén is megrendezésre kerül a "Yours Truly Nemzetközi futás" Pécsett a Malomvölgyben 2015. január 25-én. Szeretettel várunk mindenki sportolni vágyó tanulót és kollégát!

tovább olvasom