Babits 5X újratöltve

2013. jún 04 Webadmin

2013. június 10-én, hétfő este 8 órakor ismét megrendeztük nagysikerű zenés showműsorunkat, a Babits 5X-et. Ez alkalommal szólisták és vendégfellépők előadásában 16 produkciót hallhatott és láthatott a közönség. A rendezvénynek a Zsolnay-negyed E78 koncertterme adott helyszínt. A Babits 5X POSzT-on történő bemutatkozása az Infolex Laptop Webshop és a Netmatrac támogatásával jöhetett létre!

tovább olvasom

Bajnok csapat

2013. jún 26 Testnevelés mk.

Iskolánk női röplabda csapata, a hétvégén, Nyíregyházán megrendezett Strandröplabda Diákolimpia Országos Döntőn aranyérmet szerzett. A 16 csapatos mezőnyből hibátlanul, pontvesztés nélkül jutott a döntőbe, ahol 21: 15 arányban legyőzte a gyöngyösi Berze Gimnázium csapatát, megszerezve ezzel intézményünk első országos győzelmét a sportágban.

tovább olvasom

Igazgatói pályázat

2013. jún 24 Webadmin

A Pécsi Tudományegyetem a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló" 1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdetett Pécsi Tudományegyetem Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola igazgató (magasabb vezető) beosztás ellátására.

tovább olvasom

Kórusunk Rómában

2013. jún 20 Művészeti mk.

Iskolánk kórusa három napot töltött június elején Rómában, ahol két, nagy sikerű koncertet adott. Első fellépésük helyszíne a Diocletianus császár fürdőjének romjaira épült Basilica di santa Maria degli Angeli e dei Martiri, a másodiké a fogadóiskola, Liceo scientifico statale "Augusto Righi" volt.

tovább olvasom

Látogatás a szentendrei skanzenben

2013. jún 19 Történelem mk.

2013. június 15-én a 11-es emelt szintű történelem csoport részt vett a Jákob, Ráchel és a színésznő c. múzeumpedagógiai foglalkozáson. A foglalkozást követően naplórészleteket és leveleket írtak a történet folytatásáról.

tovább olvasom

Önkénteseket keresünk

2013. jún 12 Szociális munkás

Kedves Önkéntesek!

Egész nyáron segítőket várunk a következő munkákra párokban napi 4 órás váltásokban:

tovább olvasom

Babits a POSZT OFF-on

2013. jún 04 Webadmin

Iskolánk művészeti együttese közül többen is bemutatkoznak a POSZT OFF rendezvénysorozat keretében. Diákjaink szeretettel hívják és várják kedves vendégeinket az alábbi helyszíneken

tovább olvasom