Babeach 50

2013. máj 31 Testnevelés mk.

2013. május 28-án rendeztük a hagyományos strandröplabda kupánkat, ötven éves évfordulónkhoz kapcsolódva „Babeach 50” néven. Az idén rendhagyó módon nem külsős csapatokat hívtunk, hanem jelenlegi és volt Babitsos röplabdázók, egyetemisták és tanárok alkották a közel ötvenfős mezőnyt.

tovább olvasom

Iskolatörténeti fotókiállítás

2013. máj 28 Iskolavezetés

Tisztelettel meghívjuk, szeretettel várjuk iskolatörténeti fotókiállításunk megnyitójára május 30-án 14.15-kor az első emeleti aulába.

tovább olvasom

Before I Die

2013. máj 27 Angol mk.

A Before I Die egy közösségépítő művészeti projekt, ami arra ösztönzi az embereket, hogy személyes vágyaikat osszák meg egymással egy óriási palatáblán. Magyarországon Budapest után a második Before I Die tábla Pécsen készült el

tovább olvasom

Nyári virágok a parkban

2013. máj 28 Közösségi szolgálat

Múlt szerdán a 9.A 3 lánya elültette adománynövényeinket, amelyek az évzáróra virágba borulnak. Legelkötelezettebb önkéntesünk, dr. Hajdu Zsuzsanna, megint kitett magáért és egy mezőnyi jellegzetes magyar nyári virággal bővítette iskolánt állományát.

tovább olvasom

Növényültetés a Parkban

2013. máj 27 Közösségi szolgálat

Körző Róbert és Szentkereszti Levente elkezdte a beültetést. Először a nyári ágyásba ültették be a Canna indica gumókat. A pompás indiai ehető Canna indicanak magas fajtáit gyakran parkokban és más köztéri kiültetésekben láthatjuk.

tovább olvasom

Kertépítés kilencedik évfolyamosok részvételével

2013. máj 17 Közösségi szolgálat

A 9.A válogatott csapata az emeltágyást termőtalajjal tölttte fel az iskola komposztálóiból. Az "A" osztály markos kubikusai feltöltötték a virágágyakat és még a talicskát rakományostul is megemelték.

tovább olvasom

Szakmai kirándulás

2013. máj 17 Szakképzés

Idén is sor került a tizenharmadik és tizennegyedikesek szakmai kirándulására. Március 21-én hajnalban kedvenc sofőrünkkel indultunk Győr felé.

tovább olvasom

Kertépítés

2013. máj 16 Közösségi szolgálat

Téglakőből emelt ágyásokat építünk és utána az emelt ágyáskeretet friss komposzttal kell feltölteni, hogy pótoljuk a hiányzó tápanyagot.

tovább olvasom

Növények világnapja

2013. máj 15 Webadmin

2013. május 17-én A Pécsi Tudományegyetemen. Kérjük az érdeklőket, lehetőleg előtte jelezzék részvételi szándékukat Tarnai Gábor tanár úrnál!

tovább olvasom

Virágkiállítás

2013. máj 10 Szociális munkás

 
Kedves Önkéntesek!

Május 25-26-án lesz az idei Botanikus Kert virágkiállítása 10-18 óráig. Segítőket várunk a következő posztokra párokban kettő órás váltásokban:

tovább olvasom