Kerítésfestés a Parkban

2013. ápr 26 Közösségi szolgálat

Az elmúlt szerdán a 9. F önkéntesei környezetbarát kerti bútorolajjal átfestették a Park kerítését, a pergolát és a padokat. Munkájukat köszönjük!

tovább olvasom

Karbonsavak, észterek házidolgozat

2013. ápr 24 Kémia

Karbonsavak, észterek házidolgozat Bodóné tanárnő tizedikes diákjai számára

tovább olvasom

Nem adom fel

2013. ápr 24 Szociális munkás

Április 20-án városunkba látogatott, az ausztráliai születésű, szerb származású végtagok nélkül született prédikátor, Nick Vujicic. A Lauber Dezső Városi Sportcsarnokban tartott teltház előtt előadást, melyen iskolánkból 25 diák vett részt önkéntes segítőként a Nem Adom Fel Alapítvány és az INDIT Közalapítvány felkérésére.

tovább olvasom

Idén is szépül iskolánk parkja

2013. ápr 21 Közösségi szolgálat

A Pécsi Zeneszív Közhasznú Egyesület vezetésével az iskola diákjai és az iskola énekkara felújítja az iskola előtti parkot.

Most pénteken indul a projekt, aminek keretében kicsit rendbe szedjük a parkot és további emelt ágyásokat építünk. 

tovább olvasom

Ostinato a Radnótiban

2013. ápr 17 Webadmin

 
Április 16-án az Ostinato a Radnóti Szakközépiskolában adta jubileumi koncertsorozatának utolsó előtti koncertjét - az idei tanévben.
A záróhangverseny a Pécsi Harmadik Színházban lesz április 29-én, 19 órai kezdettel, ahol több egykori diákunk is fellép és együtt ünnepel a maiakkal.

tovább olvasom

Babits 5X

2013. ápr 17 Szabadidõ szervezõ

A Pécsi Tudományegyetem Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola fennállásának 50. jubileumához kapcsolódódva „Babits 5X - osztályéneklési verseny” címmel történetének eddigi legnagyobb, rendhagyó és nagyszabású produkcióját rendezte meg.

tovább olvasom

Pályázat

2013. ápr 17 Webadmin

A Honda Ste-Ba Pécs pályázatot hirdet a Honda-díjra a PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola tanulói számára.

tovább olvasom

Gymstick erő-állóképesség fejlesztő óra a Babitsban

2013. ápr 17 Testnevelés mk.

Lukácsi Bernadett  fitness edző, testnevelés „MA” szakos hallgató jóvoltából diákjaink egy testnevelés óra keretében megismerkedhettek és kipróbálhattak egy új fitness edzés eszközt, a gymstick-et. 

tovább olvasom

3. Telekom Vivicittá Városvédő Futás Pécs

2013. ápr 15 Webadmin

Április 27-én iskolánk diákjai és nevelői jótékonysági futáson vesznek részt. Kérjük a diákok, szülők és tanárok részvételét! Fussunk együtt a közös, nemes célért!

A futás 2012. április 27-én 14.30-kor kezdődik, központi helyszíne a Széchenyi tér.  A futás távja 2,8 kilométer Pécs történelmi belvárosába.

tovább olvasom

Ostinato 20

2013. ápr 13 Webadmin

Az Ostinato április 8-án az 1-es Gyakorló Általános Iskolában játszott nagy sikerrel.A gyerekek együtt zenélték velünk Kányádi Sándor Cigánytánc című versét, amit volt diákunk, Kőszegi Mátyás zenésített meg.

tovább olvasom