Jelenleg nincs változás a keddi tanítási rendben

2013. márc 25 Webadmin

Jelenleg nincs változás a keddi tanítási rendben. Iskolánk vezetősége folyamatosan követi az időjárási helyzetet, az Útinform jelentéseit, valamint a hatósági tájékoztatást. Ha változás áll be, haladéktalanul közzétesszük, kérjük figyeljétek honlapunkat!

tovább olvasom

UNESCO társult iskolák találkozója

2013. márc 25 Német mk.

2013. március 18-21-én került sor az UNESCO társult iskolák találkozójára iskolánkban. A rendezvény a bécsi UNESCO munkaközösség támogatásával jött létre. A szervezési munkálatokat Sulyok Andrea, Gyenis Katalin és Muráth Eszter végezte iskolánkból.

tovább olvasom

Ostinato az InternetVers Fesztiválon

2013. márc 25 Webadmin

Örömmel közöljük a hírt, hogy iskolánk Ostinato együttesét beválogatták az idei InternetVers Fesztivál programjába. Ide kapcsolódik, hogy a tavalyi fesztiválról elismerésekkel, díjazottan tértünk vissza, ezzel is öregbítve a Babits jó hírét.

tovább olvasom

Elmarad a szülői értekezlet és a fogadóóra!

2013. márc 25 Iskolavezetés

A 2013. március 25-ére (hétfőre) meghirdett szülői értekezlet, valamint a fogadó órák a havazás és a várható közlekedési nehézségek miatt elmaradnak, április 8-án várjuk a kedves Szülőket!

tovább olvasom

Támogass egy állatvédő egyesületet!

2013. márc 24 Webadmin

Iskolánkban járt a Misina Állatvédő Egyesület, hogy felhívja diákjaink figyelmét a Tesco áruházak "Tesco az állatokért!" programjára, melynek keretében a promócióban résztvevő áruk vásárlásakor termékenként 1 forintot a pályázatban nyertes szervezet vagy alapítvány támogatására fordítanak.

tovább olvasom

Ostinato 20 koncert

2013. márc 20 Webadmin

 Iskolánk Ostinato együttese jubileumi koncertsorozatának keretében a Szent Mórban is fellépett. A koncertről készült fotók az alábbiakban tekinthetők meg.

tovább olvasom

Összefoglaló a XII. Amatőr Röplabda Diákolimpia Országos Döntőről

2013. márc 13 Testnevelés mk.

Intézményünk női röplabda csapata hétvégén Debrecenben képviselhette városunkat és megyénket a XII. Amatőr Röplabda Diákolimpia Országos Döntőjében.

tovább olvasom

Fuvola-együttesünk fellépése

2013. márc 12 Művészeti mk.

Iskolánk Fuvola-együttese szép sikerrel szerepelt 2013.március 07-én a Természettudományi Múzeum Baranyai Orchidea-vadászat című kiállításának megnyitóján.

tovább olvasom