Karácsonyi koncertek - VIDEÓ

2012. dec 23 Webadmin

Hagyományainkat követve idén is a Székesegyházban rendeztünk karácsonyi koncertet, a téli szünet előtti utolsó tanítási napon pedig Karácsonyváró napot tartottunk, melynek részeként tanárainkból álló alkalmi zenekar adott műsort. Videógalériánkban most visszanézheti őket.

tovább olvasom

Téli szünet

2012. dec 21 Webadmin

Békés, szép Karácsonyt és sikerekben, örömökben gazdag új évet kíván diákjainknak, öregdiákjainknak, szülőknek és támogatóinknak iskolánk vezetése, tantestülete és adminisztratív dolgozói.

tovább olvasom

Karácsonyváró nap

2012. dec 21 Webadmin

Hagyományos, téli szünetet megelőző Karácsonyváró napunkat idén az informatika, testnevelés és művészeti munkaközösségek közös szervezésében rendeztük meg. A Karácsonyra hangolódás jegyében színes programkínálattal vártuk az osztályokat.

tovább olvasom

Magyar Kórusok Napja

2012. dec 18 Művészeti mk.

Kodály Zoltán születésnapján sok kiváló pécsi gyermek, ifjúsági és felnőtt kórus adott ünnepi koncertet a Kodály Központban.

tovább olvasom

Egyetemi koncert

2012. dec 18 Művészeti mk.

A Pécsi Tudományegyetem harmadik alkalommal rendezte meg nagysikerű egyetemi koncertjét 2012. december 13-án a Kodály Központban, melyen iskolánk Női Kórusa is szerepelt.

tovább olvasom

Visszatekintés a szalagavatóra

2012. dec 15 Webadmin

A 2012/2013-as tanév szalagavatójának képgalériái, végzőseink szalagavató táncairól készült videók, szalagavató bálunk programja egy helyen összefoglalva.
Kellemes böngészést, jó szórakozást kívánunk!

tovább olvasom

A szolidaritás és a tudás kék szalagja

2012. dec 14 Iskolavezetés

 
Ily módon jelezzük, úgy gondoljuk: gyermekeink, unokáink, barátaink, tanítványaink megérdemlik azt az esélyt, hogy középiskolai tanulmányaik, tudásuk és elért eredményeik alapján valódi lehetőséget kapjanak a felsőoktatáshoz.
 

tovább olvasom

Nyilatkozat

2012. dec 13 Iskolavezetés

A PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola tantestületének nyilatkozata a felsőoktatási keretszámokkal kapcsolatos tervezett változtatásokról.

tovább olvasom

Ostinato 20

2012. dec 13 Webadmin

 Iskolánkban 1992 óta foglalkozunk megzenésített versekkel. Tesszük mindezt műfaji kötöttségek nélkül. Igazi „crossover”. Afféle lelki fitnesz.

tovább olvasom

Meghívó

2012. dec 13 Webadmin

A PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium és Szakközépiskola szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját  2012. december 15-én 15.30 órakor a pécsi Székesegyházban tartandó karácsonyi hangversenyére.

tovább olvasom