Szalagavató bál programja

2011. dec 14 Webadmin

Negyedikeseink hagyományos szalagavató ünnepségét 2012. január 6-án (pénteken) 16.00 órai kezdettel tartjuk a városi sportcsarnokban. Végzős diákjaink nevében szeretettel hívjuk és várjuk kedves Szülőket, Hozzátartozókat, Barátokat és Öregdiákjainkat. Az ünnepélyt követően követően 19 órától szalagavató bált rendezünk iskolánkban.

tovább olvasom

Karácsonyváró nap

2011. dec 13 Webadmin

A karácsonyi szünetet megelőző napon hagyományaink szerint ismét karácsonyváró napot tartunk.

tovább olvasom

Helikon 2012. április 26-27-28., Keszthely

2011. dec 13 Szabadidõ szervezõ


Ismét Keszthelyre, a Helikonra hívunk Benneteket.
Hagyományaink szerint a nevezést egy iskolai selejtező, egy házi Helikon előzi meg, amire nagyon sok szeretettel várunk Mindenkit. Itt dől el, hogy kik képviselik majd iskolánkat Keszthelyen az egyes kategóriákban. A bemutatóra bárki jelentkezhet, aki valamelyik kategóriában szívesen megmutatná magát!

tovább olvasom

Logisztikai üzemlátogatás

2011. dec 06 Szakképzés


A 14.a logisztikai osztály üzemlátogatáson vett részt a LAFARGE CEMENT Magyarország Kft-nél Királyegyházán. A látogatás célja az volt, hogy a gyakorlatban megismerjük az elméletben már elsajátított logisztikai ismereteket.

tovább olvasom

Karácsonyi hangverseny

2011. dec 06 Webadmin

A PTE Babits Mihály Gyakorló Gimnázium
 és Szakközépiskola
 szeretettel meghívja Önt és Kedves Családját

2011. december 10-én 15.30 órakor
a Székesegyházban  tartandó

Karácsonyi hangversenyére.
 

tovább olvasom

Advent, Bécs

2011. dec 06 Webadmin


Iskolánk kórusa 2011. december 2.-4.-e között ismét vendégszerepel a
bécsi adventen
. Az ottani és a pécsi Székesegyházban tartandó adventi műsorukat hallhattuk november 30-án iskolánk földszinti aulájában. Sajnos nagyon kevesen voltunk, de mi köszönjük a kórusnak és Balásy Szabolcs tanár úrnak a szép élményt, és sikeres szereplést kívánunk Bécsben!

tovább olvasom

Babits emlékverseny eredmények

2011. dec 06 Webadmin

2011. november 24-én rendeztük meg iskolánk hagyományos Babits Versmondó Versenyét.
A zsűri, Vincze János rendező, Stelly Zsófia színművész (iskolánk volt tanulója), Herstáb Klára (a Babits-Komarov Baráti kör képviseletében), szokás szerint nehezen tudott dönteni.

tovább olvasom

Santa Claus of Pécs, találkozó a Mecseki Mikulással és a Babitsos Önkéntesekkel

2011. dec 04 Webadmin

Összegyűltek a Mikulásvárban a Mikulások. Nemcsak idős Télapók, hanem 17 fiatal diákunk és egy pedagógia-angol szakos hallgatónk is önkénteskedett a belvárosban.

tovább olvasom

Brit nap a Babitsban

2011. dec 01 Webadmin

2011. december 2-án (pénteken) Nagy-Britanniáé lesz a főszerep a Babitsban. Egész nap érdekes programokkal, versenyekkel várunk minden érdeklődő diákot.
 

tovább olvasom

Röplabda eredmények

2011. dec 01 Testnevelés mk.

Az elmúlt hétvégén lány röplabda csapatunk regionális utánpótlás tornán képviselte megyénket Bonyhádon, ahol  3. helyezést szerzett. Most szombaton 11 órától diákolimpiai megyei selejtezőt játszunk a Deák Gimnázium csarnokában. Minden érdeklődő és szurkoló Babitsost szeretettel várunk. Hajrá Babits!!!

tovább olvasom